Protalentis

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata ​

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata ​

www.szegedvaros.hu

Universitas Szeged Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft.​​

Universitas Szeged Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft.​​

www.univkft.hu

Nagykereskedelmi és gyártói marketing megoldások online és offline

Olyan vállalkozósoknak nyújt támogatás akik kereskedelmi, gyártói tevékenységéhez egy átfogó stratégiát szeretnének a mindennapi feladatok megvalósításával együtt.

Weboldal, webáruház készítés és fenntartás, hírlevelek, katalógusok…

www.bpro.hu
Web részleg: webszeged.hu

Givaudan Hungary Kft.​

A Givaudan a világ piacvezető vállalata ízesítőanyag és illatanyag gyártás területén. A Givaudan, az élelmiszer-, ital-, fogyasztási cikk- és illatanyag-gyártókkal szorosan együttműködve, olyan ízeket és illatokat fejleszt, amely a világ összes fogyasztójának örömet szerez. A fogyasztói igények folyamatos feltérképezésének és a folyamatos fejlesztési erőfeszítéseinek köszönhetően, a Givaudan azon ízesítő- és illatanyagok gyártásának élvonalába tartozik, amelyek 'stimulálják az érzékeket'. 2018-ban a cég 5,5 milliárd svájci frankos forgalmat bonyolított le. A svájci központú cég világszerte 148 helyszínen van jelen és közel 13,600 alkalmazottat foglalkoztat.

Givaudan Ízesítőanyag divízió

A Givaudan kiterjedt globális lábnyoma, a helyi ízek átfogó ismerete és stratégiai szemléletmódja lehetővé teszi a szoros együttműködést az ügyfelekkel, bárhol is legyenek. A termékek készítésének testreszabott megközelítésével, az Ízesítőanyag divízió a tudás, az innováció és a kreativitás központja, amely úgy épül fel, hogy friss, egyedi ötletekkel és megoldásokkal lepje meg ügyfeleit és fogyasztóit. A Givaudan tartós íz-élményeket hoz létre a kulcsfontosságú termékszegmenseknél, beleértve az italokat, az édes termékeket, a sós termékeket és snack-eket. A Givaudan hivatása az, hogy finom ételeket és italokat készítsen. 

Makói tények:

    • 23 hektáros telekméret
    • 50.000 m2 gyárterület
    • 40.000 tonna termelési kapacitás
    • 15.000 raklapos raktári kapacitás
    • 460 dolgozó

 A Givaudan vállalatról még többet tudhat meg a következő webhelyen: www.givaudan.com

Szeretne csatlakozni a Givaudan makói csapatához? Küldje el jelentkezését a www.givaudan.com/careers honlapra.

EPAM System Kft.

Az EPAM Systems a világ vezető szoftverfejlesztői közé tartozó, Egyesült Államokban székhellyel rendelkező informatikai cég. Az Amerikai Egyesült Államokban alapított EPAM 1993 óta segíti a világ vezető vállalatait elképzelni, tervezni, fejleszteni és megvalósítani azokat a szoftvereket, amelyek megváltoztatták és változtatják a világot. A világcég jelenleg négy kontinensen és a világ több mint huszonöt országában van jelen, közel 21 ezer szakembert foglalkoztat. A Magyarországon 2000-ben jött létre, majd 2004. évben az EPAM System vállalatcsoporba integrálódott és jelenleg több, mint 1500 főt alkalmazó vállalat Budapesten, Szegeden és Debrecenben működteti irodáit. 

www.epam.com

Soup Port Levesbár (FenomaPlussz Kft.)​

A Soup Port Levesbár 2015​-be​n nyitott meg Szeged belvárosában. Friss, forró, izgalmas levesivel hamar elnyerte a diákok tetszését. A leveseik mellett grillezett szendvicsekkel, desszertekke​l és házi szörpökkel várja vendégeit. A​z egyetem épületeihez közel eső elhelyezkedése miatt a hallgatók akár két előadás között is elfogyaszthatnak egy egészséges, ​gyors ebédet. Házhozszállítással is elérhetőek.

www.soupportleves.hu

Dóm Patika (Oros-Med Bt.)

A megújult DÓM Patika Szeged szívében széles áruválasztékkal várja megújult környezetben régi és új betegeit, valamint egészségüket megőrizni vágyó vásárlóit. A patika készleten tartja a napi használatban alapvető készítményeket, gyógyszereket, a gyógyszertárban fellelhetők vitaminok, gyógyvizek, márkás gyógytermékek-kozmetikumok-, gyógyteák és fogápolási termékek. Szakértő gyógyszerészekből és készséges asszisztensekből álló csapat segít Önnek gyógyszere kiváltásában, és egészségmegőrzési tanácsadásban!

DÓM PATIKA​

Bánfi Szóda

A Bánffi család 1907 óta foglalkozik szikvízkészítéssel. Bánffi István, jelenlegi ügyvezető, édesapja halála után, mint egyéni vállalkozó vette át az üzem működtetését 1985-ben. Az 1980-as évek végére csaknem megháromszorozta az üzem termelését. A megnövekedett lakossági igény kielégítése érdekében egyre nagyobb és nagyobb területű és kapacitású üzemet indított be. 2000-ben megkezdődött a jelenlegi telephelynek otthont adó, családi tulajdonban lévő épületegyüttes felújítása. Az üzem teljes egészében saját pénzügyi erőforrások felhasználásával valósult meg, mely jelenleg az ország egyik legmodernebb, legnagyobb alapterületű szikvízüzeme. Bánffi Ádám 2010 óta erősíti a családi vállalkozást. Ő képviseli az ötödig generációt és működteti tovább majd a nagy múltú céget.

www.banffiszoda.hu​

TE-DI TRADE Kft.

A TE-DI TRADE Kft. hűtött élelmiszer nagykereskedelemmel, logisztikával és közúti áruszállítással foglalkozó középvállalkozás. Az 1992-es alapítású vállalat munkavállalóinak száma 140 fő. A tulajdonosok dinamizmusa, fejlődésbe vetett hite és a cég kiváló szakembergárdája a Dél-alföldi régió meghatározó hűtött élelmiszer nagykereskedelmi vállalkozásává emelte. A cég évek óta megbízható partnere a CBA-élelmiszerlánchoz tartozó boltoknak. Magas színvonalú kiszolgálást nyújtanak emellett lánc-független boltoknak, vendéglátóipari egységeknek, intézményeknek is. Társaságuk a HORECA piacon is jelentős beszállító. Négy termékcsoportban rendelkeznek folyamatosan megújuló termékkínálattal: előhűtött húsok, húskészítmények, tejtermékek, és mirelit áruk. Rugalmasságuk garancia a vevőspecifikus igények kielégítésére. Termékválasztékukat a vevői igények és a piaci trendek ismerete révén tudták minden kiskereskedő partnerük számára versenyképessé tenni. Szegedi és kecskeméti logisztikai raktáruk a ma elérhető legkorszerűbb technikával és eszközparkkal felszerelt. Folyamatosan keresik az új megoldásokat logisztikai szolgáltatásukban: hogyan tudnak a lehető leggyorsabban, legpontosabban, a legfrissebb termékkel eljutni valamennyi partnerükhöz. Innovatív megoldásokkal rendelkező automata áru-összekészítő rendszert működtetnek, amely a nagyszámú és volumenű vevőrendelések pontos és hatékony teljesítését teszi lehetővé, versenyelőnyt biztosítva ezzel számukra a versenytársakkal szemben.

www.te-di.hu

ContitechRubberIndustrial Kft.​

A ContiTechRubberIndustrial Kft. Szegeden található. A gyár 1966-ban kezdte meg a termelést, azóta közel változatlan termékprofillal, folyamatosan termel. A ContiTechRubberIndustrial Kft. szegedi telephelye a világ legnagyobb szövetbetétes szállítóheveder- gyártó kapacitásával rendelkezik, valamint az olajipari tömlők világpiacának mintegy harmadát tudhatja magáénak. A város egyik legfontosabb ipari munkaadójának minősülő cég.

www.contitech.hu

Pick Szeged Zrt.​

A Bonafarm Csoport tagjaként a Pick Szeged Zrt. Magyarország és Közép-Európa egyik legjelentősebb és legnagyobb hagyományokkal rendelkező vállalata. Éves árbevételünk közel 70 milliárd forint, melynek több mint 30%-a export piacainkról, elsősorban Németországból és más EU piacokról származik. Kiváló minőségű termékeinket 35 országban, több mint 200 üzletlánc polcain találhatják meg a fogyasztók. Közel 150 éve tartó töretlen sikerünk egyik titka az a 2200 fő szakértő és elkötelezett kollégánk, akinek köszönhetően márkatermékeinkkel vezető piaci részesedést értünk el a hazai piacon. 2017-ben a Pick Szeged Zrt. elnyerte a legvonzóbb munkáltatónak járó különdíjat a Randstad Award-on az FMCG szektorban. A díjat a világ legnagyobb független munkáltatói márka felmérése (EmploxerBrand Research) alapján ítélik oda a megkérdezett munkavállalók által a legjobbnak értékelt cégeknek.

www.pick.hu

Sole-Mizo Zrt.​​

A Sole-MizoZrt. két nagy múltú vállalat – a Sole Hungária Rt. és az Új-MiZo Rt. – 2006. január 3-án bejegyzett egyesülésével jött létre és vált Magyarország piacvezető tejipari vállalatává. Alkalmazottaik száma megközelíti a 800 főt. A két cég egyesítésével megalakult Sole-MizoZrt. tejalapú élelmiszerek előállításával foglalkozik melyeket a hazai, közép-és kelet-európai és a közel-kelet piacokon értékesít. A társaság székhelye Szeged.

Sole-Mizo

Printker Office Land Zrt.​

Az 1993-ban alapított Printker Office LandZrt. fontos szereplője a magyar piacnak. Három szegedi üzletük mellett, Budapesten is képviseltetik magukat, valamint országos webáruházat működtetnek. A PrintkerZrt. jelentős hazai nagyvállalatok irodaszer beszállítója. Nagykereskedelmi tevékenységük keretében 500 kereskedő vállalkozásnak értékesítenek termékeket. Exportálnak Lengyelországba, Szlovákiába és Romániába. Jelentős importot bonyolítanak Kínából, Dél-Koreából, Indiából és Törökországból, valamint az Unióból. Magyarországon kizárólagos forgalmazója többek között a Belmil táskacsaládnak és a Luxor írószereknek. A PrintkerZrt. megalakítása óta nagy hangsúlyt fektet a társadalmi szerepvállalásra és a Szegedi Tudományegyetemen is több mint 20 éve végez mecénási tevékenységet.

www.printker.hu

Szegedi Vízmű Zrt.

A Szegedi Vízmű Zrt. elsődleges célja Szeged és Algyő lakosságának, intézményeinek, iparának egészséges ivóvízzel való ellátása, valamint a keletkezett szennyvizek és csapadékvizek elvezetése, tisztítása és annak a természeti környezetbe történő visszavezetése. Feladata a vízi-közművek üzemeltetése, működőképességének és állagának megóvása, karbantartása, tervszerű felújítása, a vízi-közmű fejlesztések segítése tervezéssel, szakvéleményezéssel. A Szegedi Vízmű Zrt. az elődök igényességét, hosszú távú gondolkodását, szakmai értékrendjét vallja, s követendő példának tartja, ötvözve korunk környezeti tudatosságával. A Társaság tulajdonosai és munkatársai hisznek abban, hogy a kihívásoknak csak úgy tudnak megfelelni, ha tevékenységüket elhivatottsággal, magas szakmai színvonalon végzik. 

www.szegedivizmu.hu

SZTE Doktori Intézet

SZTE Doktori Intézet

NaturalImmuneControl System (N.I.C.S.) Zrt.

Cégünk, a Natural Immune Control System Zrt. azért jött létre, hogy egy lehetséges megoldást kínáljon azoknak, akik javítani szeretnének saját és mások életminőségén.
Ez a vállalat, a cégcsoport harmadik tagja. Másik két cégünk lévén több, mint 10 éves tapasztalatunk van az étrend- kiegészítők piacán, 2004 óta forgalmazunk étrend-kiegészítőket, illetve 2011 óta gyártunk saját részre és megrendelésre, GMP auditált üzemünkben.

Működésünk lényege, hogy egyedülálló konstrukcióban kínáljuk termékeinket, biztosítva ezzel, hogy fogyasztóink ne csak időszakosan élvezhessék egy- egy étrend- kiegészítő hatását. Éppen ezért lehetővé kívánjuk tenni, hogy termékeinkkel 1 évre előre biztosíthassák vitamin, ásványi anyag és nyomelem szükségletüket.

www.nics.hu

Nemzeti Közművek (NKM)Zrt.​

Az NKM Nemzeti Közművek Zrt. feladata a nemzeti közműszolgáltatási rendszer egységes, központi irányításának biztosítása, az állami közműszolgáltatások kialakítása és hosszú távú, fenntartható működtetése a földgáz-, a villamosenergia- és a távhőszolgáltatás ágazataiban.

A rendszer működéséhez kapcsolódó olyan további célok, mint a hazai ellátásbiztonság növelése, az ügyfélkiszolgálás egyszerűsítése, gyorsítása és elérhetőbbé tétele, mind a közösségért érzett állami felelősségvállalás jegyében valósulnak meg.

Az állami közműszolgáltatási modell lényege, hogy átfogó közösségi szempontok alapján, a kormány társadalompolitikai elképzeléseivel összhangban végez piaci tevékenységet. A rendszer a piaci működést és a nonprofit elvet egyszerre tudja képviselni és érvényesíteni azáltal, hogy az elsődleges szempont a megtermelt javak kapcsán nem a nyereség realizálása, hanem annak a szolgáltatás bővítésére és fejlesztésére fordítása, szem előtt tartva a fogyasztók érdekeit.

www.nemzetikozmuvek.hu